• B-dul Carol I nr. 11

    cod 700506, IAŞI

  • e-mail @

    ius-smart@uaic.ro

GHID DE ACCES ÎN PLATFORMA MICROSOFT TEAMS pentru participarea la cursurile și seminariile din cadrul programului de formare „Competențe antreprenoriale, financiare și juridice” din cadrul poiectului „Educația juridică și antreprenorială - cheia succesului în afaceri!” (IUS SMART)

Pentru a participa la cursurile și seminariile din cadrul programului de formare ce vor fi derulate prin intermediul platformei Microsoft Teams trebuie sa aveți creat contul de student UAIC (...@student.uaic.ro) și acesta sa fie activ.

Atenţie: contul @uaic este un cont prin care aveti acces la toate serviciile digitale oferite de universitate (Office 365, MsTeams/wireless in Sali/ email etc); Pentru utilizare Microsoft Teams se va utiliza contul  @student.uaic.ro care are aceeaşi parolă cu contul @uaic.ro

 ! Studenţii FEAA trebuie să îşi facă cont pe http://register.uaic.ro, nu poate fi folosit contul @feaa.uaic.ro, trebuie @student.uaic.ro !

Contul recent creat prin http://register.uaic.ro, este creat instant pe serverul UAIC dar e nevoie de aproximativ 24 de ore pentru propagare pe serverele Microsoft pentru a putea utiliza Microsoft Teams

Q & A platformă (logare, utilizare)

Creare cont de student @uaic

Pentru crearea unui cont de student UAIC, accesează: http://register.uaic.ro -> Formular Înregistrare Studenți -> completeaza-ti datele tale -> Trimiteti formularul

Contul va fi creat automat (solicitările respinse sunt la adresa https://register.uaic.ro/deleted.php ).

! Studenţii FEAA trebuie să îşi facă cont pe http://register.uaic.ro, nu poate fi folosit contul @feaa.uaic.ro, trebuie @student.uaic.ro !

Pentru alte situaţii pentru care aveţi nevoie de ajutor tehnic (după ce aţi parcurs informaţiile de mai sus) vă rugăm să trimiteţi detalii relevante la adresa ius-smart-ajutor@uaic.ro (printscreen, detalii etc)